από 350€+Φ.Π.Α.

Περιλαμβάνει:

 • Κατοχύρωση domain name για 2 χρόνια

 • Φιλοξενία (hosting) για 1 χρόνο (100MB web space, 5 e-mail addresses, traffic 500MB/μήνα)

 • Δημιουργία ιστοσελίδας

 • Αρχική βελτιστοποίηση (SEO) και προώθηση

Περισσότερα...

από 580€+Φ.Π.Α.

Περιλαμβάνει:

 • Κατοχύρωση domain name για 2 χρόνια

 • Φιλοξενία (hosting) για 1 χρόνο (300MB web space, 10 e-mail addresses, traffic 1GB/μήνα)

 • Δημιουργία ιστοσελίδας

 • Αρχική βελτιστοποίηση (SEO) και προώθηση

Περισσότερα...

από 820€+Φ.Π.Α.

Περιλαμβάνει:

 • Κατοχύρωση domain name για 2 χρόνια

 • Φιλοξενία (hosting) για 1 χρόνο (500MB web space, 20 e-mail addresses, traffic 5GB/μήνα)

 • Δημιουργία e-shop

 • Αρχική βελτιστοποίηση (SEO) και προώθηση

Περισσότερα...

από 250€+Φ.Π.Α.

Ο κύκλος εργασιών για την προώθηση της ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

 • Βελτιστοποίηση των σελίδων του site (SEO) με την βοήθεια ειδικών τεχνικών και μεθόδων

 • Καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης, επαγγελματικούς και θεματικούς καταλόγους

Περισσότερα...

Μια ιστοσελίδα δεν είναι απλά μια ωραία εικόνα. Ιστοσελίδα είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο marketing.

istoselides
 • Ο κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε το εργαλείο αυτό αξιόπιστο και ισχυρό, για να ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις του, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Σας προσφέρουμε την υπηρεσία δημιουργίας ιστοσελίδας.

Η διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνει ένα σύνολο εργασιών που διεκπεραιώνονται με την χρήση συγκεκριμένων μεθόδων και πρακτικών, οι οποίες εξυπηρετούν έναν κοινό στόχο: την απόκτηση ελκυστικού Internet-προϊόντος. Και μάλιστα η ελκυστικότητα δεν εννοεί μόνο την εξωτερική εμφάνιση της ιστοσελίδας, αλλά και την ευχρηστία για τους επισκέπτες, την μέγιστη πληροφόρηση, την προσιτότητα και την αποτελεσματικότητα.

Σε όλα τα έργα μας που έχουν διεκπεραιωθεί μέχρι τώρα, οι παραπάνω στόχοι έχουν επιτευχθεί. Εμείς όχι μόνο εφαρμόζουμε την συσσωρευμένη εμπειρία, αλλά και πάντα ακούμε τις επιθυμίες του πελάτη και τις υλοποιούμε στην πράξη στην πιο συμφέρουσα για τον τελευταίο μορφή.

 • Απευθύνοντας σε εμάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας. Έχουμε δημιουργήσει ήδη αρκετές επιτυχημένες ιστοσελίδες και η επόμενη μπορεί να είναι δική σας!

Για τι χρειάζεται μια ιστοσελίδα;

1. Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να προσελκύσετε περισσότερους νέους πελάτες.

 

Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Επομένως, μια ιστοσελίδα, καταχωρημένη στις μηχανές αναζήτησης και στους διαδικτυακούς επαγγελματικούς καταλόγους, αποτελεί ένα πολύ καλό εργαλείο διαφήμισης. Η διαφήμιση στο Internet είναι σχετικά πολύ πιο φθηνή, όμως η απόδοση της δεν είναι μικρότερη.

Στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να καταχωρήσετε και να προβάλλετε όσες πληροφορίες επιθυμείτε, χωρίς να περιορίζεστε σε χώρο ή χρόνο της διαφήμισης σας. Όσες περισσότερες πληροφορίες είναι τοποθετημένες στην ιστοσελίδα (παρουσιάσεις, ανταπόκριση άλλων πελατών, τεχνικά χαρακτηριστικά, πληροφορίες για τα δικά σας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα), τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα, ότι ο επισκέπτης θα επιλέξει την δική σας επιχείρηση.

Μια ιστοσελίδα σας επιτρέπει να οργανώσετε ηλεκτρονικά προγράμματα συνεργατών, τα οποία θα επιτρέπουν στους κατόχους άλλων ιστοσελίδων να προωθούν την δική σας επιχείρηση ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας για ένα ποσοστό από το εισόδημα. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε την ροή των πελατών, χωρίς να δαπανήσετε χρήματα στη διαφημιστική καμπάνια.

Με την βοήθεια της ιστοσελίδας μπορείτε να διεξάγετε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλης κλίμακας, καθώς και on-line κληρώσεις των δώρων ή εκπτώσεων, κάτι που προσελκύει νέους πελάτες. Αυτό είναι πολύ πιο αποδοτικό και φθηνότερο, από την διεξαγωγή των κλασικών διαφημιστικών καμπανιών. Εάν διαφημίζεστε στα ΜΜΕ, τότε η ιστοσελίδα θα αυξήσει πολλαπλά την απόδοση της διαφήμισης και θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες.

 

2. Η ιστοσελίδα αυξάνει την αποτελεσματικότητα της εργασίας με τους πελάτες.

 

Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να παρέχετε όλες τις απαραίτητες για την εργασία με τον πελάτη πληροφορίες γρήγορα. Ο πελάτης δεν χρειάζεται να έρθει ή να τηλεφωνήσει στο γραφείο. Η ιστοσελίδα μπορεί να αναλάβει ένα μέρος της λειτουργίας του γραφείου σας, για παράδειγμα: η οργάνωση της on-line επικοινωνίας με τον πελάτη (chat) θα επιτρέψει σε έναν υπάλληλο να απαντάει στις ερωτήσεις πολλών επισκεπτών ή πελατών ταυτόχρονα, επιλύοντας σύντομα τα προβλήματα τους.

Δεν υπάρχει ανάγκη να πληρώνετε τις επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές και την εργασία των υπαλλήλων. Η δυνατότητα e-mail ενημερωτικών δελτίων σας επιτρέπει γρήγορα και χωρίς περιττά έξοδα να ενημερώσετε τους πελάτες σας για σημαντικά γεγονότα. Οι on-line δημοσκοπήσεις θα σας δώσουν τις πολύτιμες πληροφορίες για μάρκετινγκ και θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας.

Όλα αυτά σας επιτρέπουν να μειώσετε τις οικονομικές δαπάνες σας, τις δαπάνες χρόνου, να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας και την αποτελεσματικότητα της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

 

  • Καλέστε τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε το εργαστήριο μας Δημιουργίας Ιστοσελίδων στην Αλεξανδρούπολη:

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - "Infoπύλη"
ΒΙΖΒΙΖΗ 43, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Τηλ.: 25510-38573, 6942 210 528