Μερικοί θεωρούν, ότι η ασφαλέστερη προστασία του υπολογιστή από τους ιούς είναι να μην τον ανοίγει καθόλου. Φυσικά, είναι απλώς ένα αστείο. Όμως δεν πρέπει ούτε να υποτιμάει κανείς τον κίνδυνο: η ζημιά μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη.

boy on pc

Εμείς βοηθάμε στην εξομάλυνση των ιών των υπολογιστών όλους τους χρήστες των Η/Υ, ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμπειρίας τους. Για παράδειγμα, μπορείτε απλά να προμηθευτείτε την νέα έκδοση οποιουδήποτε προγράμματος antivirus ή ολόκληρης σουίτας από γνωστούς κατασκευαστές του αντι-ιικού λογισμικού. Πιθανόν, χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο εγχειρίδιο χρήστη, θα μπορέσετε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας. Εάν όμως δεν εμπιστεύεστε πλήρως τις δυνάμεις σας ή θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, τότε καλύτερα να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Εμείς όχι μόνο θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό antivirus, αλλά και θα το ρυθμίσουμε κατάλληλα.

 

Ο ιός «I Love You!» σε ένα μόλις χρόνο έκανε συνολική ζημιά, που υπολογίζεται σε 8 δισ. δολάρια. Νέοι ιοί εμφανίζονται καθημερινά.

Να θυμάστε, ότι εκείνοι, οι οποίοι δημιουργούν και ύστερα διαδίδουν τα ζημιογόνα προγράμματα είναι πολύ εφευρετικοί και είναι πρακτικά αδύνατον να προβλέψει κανείς τι έχουν στον νου τους. Μερικές φορές ο ιός Η/Υ συμπεριφέρεται απότομα και επιθετικά, διαγράφοντας τους φακέλους με τις φωτογραφίες των φίλων στον υπολογιστή του σπιτιού, μερικές φορές καταστρέφει τις βάσεις δεδομένων σε μεγάλες εταιρείες, κάνοντας τους αισθητή ζημιά και διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία τους.

Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι ιοί ή τα κατασκοπευτικά προγράμματα εξωτερικά δεν εκδηλώνονται με κανέναν τρόπο. Σαν τους πραγματικούς κατάσκοπους, ενώ κάθονται στην μνήμη του υπολογιστή, μαζεύουν τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία ύστερα μεταδίδουν μέσω Διαδικτύου στους κακοποιούς. Τέτοιες πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα, να σας αποστέλλουν το ενοχλητικό spam, το οποίο εμποδίζει την σωστή λειτουργία του ταχυδρομείου.

Τον τελευταίο καιρό όμως, με την βοήθεια των Trojans, όπως συνήθως ονομάζονται τα κατασκοπευτικά προγράμματα τέτοιου είδους, οι κακοποιοί διαβάζουν την προσωπική σας αλληλογραφία, κλέβουν ICQ καθώς και κλέβουν χρήματα από ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και λογαριασμούς τραπεζών.

  • Για δωρεάν βοήθεια/πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση, την ρύθμιση και την χρήση των antivirus προγραμμάτων, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 25510-38573.

Η σύνθετη προστασία του υπολογιστή από ιούς, η οποία εξασφαλίζει την πιο πλήρη εγγύηση ασφαλείας είναι αρκετά πολύπλοκο πρόβλημα, το οποίο προϋποθέτει την εξεύρεση των πιο κατάλληλων για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση αντι-ιικών προγραμμάτων, την έγκαιρη ενημέρωση αυτών, τον εντοπισμό των ιών στον υπολογιστή και η εξάλειψη τους, αφαίρεση των Trojans κ.α.

Εάν θέλετε πραγματικά να προστατέψετε τόσο τον υπολογιστή στο σπίτι σας, όσο και την επιχείρηση σας, θα πρέπει να προσέξετε κυριολεκτικά τα πάντα: ξεκινώντας από τον τύπο και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε μέχρι και τις ιδιαιτερότητες των εφαρμογών που εκτελούνται στους υπολογιστές θέσεων εργασίας.

Έχοντας την πολύχρονη πείρα, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι θα βρούμε τον ασφαλή και ελεγμένο τρόπο προστασίας ειδικά για εσάς. Μάλιστα, θα έχει τέτοια αποτελεσματικότητα, ώστε το πιο πιθανό να μην χρειαστεί μελλοντικά να κάνετε καθαρισμό από ιούς. Το θέμα είναι, ότι το λογισμικό που θα εγκαταστήσουμε, θα προφυλάξει με ασφάλεια τον υπολογιστή σας από ιούς ακόμα στο στάδιο της απόπειρας διείσδυσης τους.

Είναι γνωστές πολλές πηγές διάδοσης των ζημιογόνων προγραμμάτων: από τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου μέχρι και το άκακο DVD με τις φωτογραφίες, mp3-player ή φλασάκι με αρχείο κειμένου. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά όλες αυτές τις πηγές, και για αυτό θα βρούμε το καταλληλότερο σύνολο των antivirus προγραμμάτων και τα ρυθμίσουμε με λεπτομέρεια.

Θα προστατέψουμε με ασφάλεια τον υπολογιστή σας, και θα το κάνουμε ανάλογα με τις συγκεκριμένες σας επιθυμίες και οικονομικές δυνατότητες.

 

  • Η πληρέστερη δυνατή ασφάλεια του Η/Υ σας μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη σύνθετη προστασία με χρήση των νεότερων εκδόσεων αντι-ιικού λογισμικού.

Εμείς δουλεύουμε τόσο με εταιρικούς πελάτες, όσο και με ιδιώτες. Πρώτα από όλα θα κάνουμε την προκαταρκτική διάγνωση του υπολογιστή σας. Εάν χρειαστεί, αμέσως θα καθαρίσουμε τους ιούς ή θα πάρουμε τα μέτρα για να αφαιρέσουμε το Trojan που μπήκε στον Η/Υ σας.

Η αφαίρεση των κατασκοπευτικών προγραμμάτων ή των trojans, ως συνήθως, δεν είναι μια απλή διαδικασία, και απαιτεί χρόνο και υψηλό επαγγελματισμό. Αυτά τα προγράμματα δεν προδίδουν, για έναν μέσο χρήστη, με κανέναν τρόπο την ύπαρξη τους. Το πιο πιθανό είναι να μη γνωρίζετε καν ότι υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, πολλά από τα antivirus προγράμματα που διατίθενται δωρεάν επίσης «δεν τα βλέπουν» για διάφορους λόγους.

Αλλά ακόμα και όταν εντοπιστεί ένα ζημιογόνο πρόγραμμα, σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Για παράδειγμα, κάποια από αυτά ενσωματώνονται στα modules του λειτουργικού συστήματος (ΛΣ), και η προσπάθεια διαγραφής του κατασκοπευτικού προγράμματος καταλήγει μερικές φορές στην διακοπή ακεραιότητας του ΛΣ και της ομαλής λειτουργίας του.

Για τις επιχειρήσεις η antivirus προστασία των υπολογιστών είναι σημαντικά πιο πολύπλοκη. Εκτός του ότι μια επιχείρηση συνήθως έχει περισσότερους υπολογιστές, αυτοί είναι συνδεδεμένοι και σε τοπικό δίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση η άμεση διάδοση των ιών στο γραφείο όπου δεν έχει εγκατασταθεί και ρυθμιστεί σωστά η προστασία από τους ιούς, είναι μια συνηθισμένη κατάσταση.

Απευθυνόμενοι στους ειδικούς, αποκτάτε την εγγύηση, ότι οποιοσδήποτε νέος πονηρός ιός έχει ελάχιστες πιθανότητες να κάνει ζημιά στους Η/Υ των θέσεων εργασίας ή να διαταράξει την ομαλή λειτουργία του τοπικού δικτύου. Σκεφτείτε εαν αξίζει να ρισκάρετε την ασφάλεια!

  • Η πραγματική ζημιά από τους ιούς των υπολογιστών μπορεί να υπερβεί δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες φορές τα έξοδα για την εγκατάσταση της ασφαλούς προστασίας.

Καλέστε στο τηλέφωνο 25510-38573. Θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις, και μετά, εφόσον διευκρινίσουμε το κόστος των εργασιών (υπολογίζοντας τις εκπτώσεις), αμέσως θα κάνετε την παραγγελία σας.

Ασφαλώς, θα έχετε την εγγύηση* για όλες τις εργασίες για την σύνθετη προστασία του Η/Υ σας από τους ιούς και από άλλα ζημιογόνα προγράμματα.

Εμείς ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τους ιούς. Πάρτε ένα τηλέφωνο και θα σπεύσουμε να βοηθήσουμε και εσάς.

 


* Η εγγύηση δεν παρέχεται για υπηρεσίες σχετικές με εργασία με τα δεδομένα και με την ανάκτηση των δεδομένων. Για τους όρους και την διάρκεια της εγγύησης, καθώς και για τις περιπτώσεις εξαιρέσεων οπωσδήποτε διευκρινίστε στον τεχνικό.