Ο επανα-προγραμματισμός του Firmware μπορεί να επιλύσει διάφορα προβλήματα λειτουργικότητας του smartphone που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου.

flash firmware

 

Επαναπρογραμματισμός smartphone

Αναπόσπαστο κομμάτι οποιασδήποτε ψηφιακής συσκευής είναι το Firmware, και αποτελεί ενσωματωμένο λογισμικό, από το οποίο εξαρτάται η ποιότητα και η σταθερότητα λειτουργίας της συσκευής. Τα κινητά τηλέφωνα δεν αποτελούν εξαίρεση. Με την πάροδο του χρόνου, τα προσωρινά αρχεία και οι απρόσεκτες κινήσεις του χρήστη μπορούν να κάνουν ζημιά στο λογισμικό, που θα έχει αρνητικές συνέπειες στην λειτουργία του smartphone. Η σωστή απόφαση σε τέτοια περίπτωση θα είναι να απευθυνθείτε στο εργαστήρι επισκευής στην Αλεξανδρούπολη.

Πώς να προσδιορίσετε, αν το smartphone σας χρειάζεται επαναπρογραμματισμό Firmware;

Οι διαταραχές στην λειτουργία του λογισμικού μπορούν να εκδηλώνονται με διάφορους τρόπους και να διαφοροποιούνται, ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις οι οποίες επιτρέπουν με σιγουριά να προσδιοριστεί το πρόβλημα:

  • Αυθαίρετο κλείσιμο ή κώλυμα της συσκευής

  • Δυσλειτουργία των ενσωματωμένων υπηρεσιών και κατεβασμένων εφαρμογών

  • Αυξημένος χρόνος απόκρισης κατά το πάτημα των κουμπιών ή κατά το άγγιγμα της οθόνης αφής

  • Αστάθεια των ρυθμίσεων του smartphone και η αυθαίρετη αλλαγή τους.

Σε μια ή περισσότερες από τις παραπάνω περιπτώσεις, αξίζει να σκεφτεί κανείς τον προγραμματισμό εκ νέου του ενσωματωμένου λογισμικού (firmware flash) του σμαρτφον του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ανεπιτυχής ή μη ολοκληρωμένη διαδικασία του επανα-προγραμματισμού της συσκευής, μπορεί να την καταστήσει άχρηστη και να μην μπορεί να λειτουργήσει ξανά. Αυτό μπορεί να συμβεί, αν κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα μη ελεγμένο firmware ή να κάνει την διαδικασία με λάθος σειρά ή να διακοπεί η διαδικασία λόγω μη φορτισμένης μπαταρίας του smartphone. Για αυτό το λόγο, συνίσταται να απευθύνεστε σε επαγγελματίες.

    • Καλέστε τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε το εργαστήριο επισκευής & service κινητών smartphone:

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - "Infoπύλη"
ΒΙΖΒΙΖΗ 43, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Τηλ.: 25510-38573, 6942 210 528

 

 

  • Εξασφαλίζουμε την εγγύηση* για την υπηρεσία επισκευής του smartphone σας.

 

 


* Η εγγύηση δεν παρέχεται για υπηρεσίες σχετικές με εργασία με τα δεδομένα και με την ανάκτηση των δεδομένων. Για τους όρους και την διάρκεια της εγγύησης, καθώς και για τις περιπτώσεις εξαιρέσεων οπωσδήποτε διευκρινίστε στον τεχνικό.

 


** Η διάγνωση δεν χρεώνεται μόνο στην περίπτωση διεξαγωγής των περαιτέρω εργασιών από τον τεχνικό.
     Η επίσκεψη του τεχνικού στον χώρο σας ισχύει για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Για επίσκεψη πέρα από τα 5 χιλιόμετρα, θα υπάρχει ανάλογη χρέωση για την μετακίνηση του τεχνικού.