Αντικατάσταση του σπασμένου ή φθαρμένου σώματος του smartphone σας θα δώσει ξανά στην συσκευή σας την αρχική της εμφάνιση!

spasmeno soma

 

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα πολλών κατόχων σύγχρονων κινητών smartphone είναι οι μηχανικές ζημιές. Η χρήση πλαστικών και γυαλιού στο σώμα της συσκευής βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση, όμως έχει αρνητικές επιπτώσεις στη χρήση τους. Μερικές φορές, ακόμη και ένα μικρό χτύπημα είναι αρκετό για να εμφανιστεί ένα φανερό σκάσιμο στο σώμα του κινητού. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνίσταται το κινητό να πάει στο κέντρο επισκευής. Εάν δεν παρατηρηθούν άλλες ζημιές, τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να αντικατασταθεί το σώμα ή ξεχωριστό πάνελ του smartphone. Πολλοί κάτοχοι των κινητών τηλεφώνων, εφόσον εμφανιστούν οι πρώτες γρατζουνιές και σκασίματα στη συσκευή τους, αποφασίζουν να προμηθευτούν το ανταλλακτικό και να το αντικαταστήσουν μόνοι τους. Δεν συνίσταται να το κάνει κάποιος χωρίς κατάλληλη εμπειρία και εξοικείωση στις επισκευές. Να θυμάστε, ότι οι ενέργειες σας μπορούν να προκαλέσουν και άλλες ζημιές, οι οποίες, πιθανόν, να είναι πολύ πιο σοβαρές.

Βασικοί λόγοι για αντικατάσταση του σώματος ή ξεχωριστού πάνελ του κινητού

Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη μετά από δυνατό χτύπημα ή πέσιμο του σμάρτφον. Σαν συνέπια, εμφανίζονται αντιαισθητικά σκασίματα, γρατζουνιές, σπασίματα, τα οποία κάνουν την εξωτερική εμφάνιση του κινητού λιγότερο ελκυστική, ενώ μερικές φορές μπορούν να επηρεάσουν και την λειτουργικότητα της συσκευής. Συχνά οι κάτοχοι δεν βιάζονται με την αντικατάσταση. Τέτοια απόφαση δεν είναι πρακτική, αφού στα σκασίματα εύκολα εισχωρούν σκόνη, βρομιές και υγρασία, τα οποία δημιουργούν δυσλειτουργίες στο κινητό τηλέφωνο.

Πώς να αποφύγετε την αντικατάσταση των πάνελ του smartphone σας;

Πρώτα από όλα, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το σμαρτφον σας με προσοχή. Αξίζει να δώσετε προσοχή σε ειδικές προστατευτικές θήκες ή καλύμματα, με την χρήση των οποίων θα αποφύγετε αρκετές συνέπιες από χτυπήματα και πεσίματα.

    • Καλέστε τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε το εργαστήριο επισκευής & service κινητών smartphone:

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - "Infoπύλη"
ΒΙΖΒΙΖΗ 43, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Τηλ.: 25510-38573, 6942 210 528

 

 

  • Εξασφαλίζουμε την εγγύηση* για την υπηρεσία επισκευής του smartphone σας.

 

 


* Η εγγύηση δεν παρέχεται για υπηρεσίες σχετικές με εργασία με τα δεδομένα και με την ανάκτηση των δεδομένων. Για τους όρους και την διάρκεια της εγγύησης, καθώς και για τις περιπτώσεις εξαιρέσεων οπωσδήποτε διευκρινίστε στον τεχνικό.

 


** Η διάγνωση δεν χρεώνεται μόνο στην περίπτωση διεξαγωγής των περαιτέρω εργασιών από τον τεχνικό.
     Η επίσκεψη του τεχνικού στον χώρο σας ισχύει για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Για επίσκεψη πέρα από τα 5 χιλιόμετρα, θα υπάρχει ανάλογη χρέωση για την μετακίνηση του τεχνικού.