Έξυπνα κινητά και smartphones είναι πολύπλοκες ψηφιακές συσκευές, οι οποίες μπορούν να βγουν εκτός λειτουργίας για διάφορους λόγους: από μη σωστή χρήση, ζημιά από πέσιμο ή επαφή με νερό κ.α..

spasmeno smartphone

 

Τα έξυπνα κινητά με έλεγχο αφής έχουν σχεδόν εκτοπίσει τα συνηθισμένα κινητά με μηχανικά κουμπιά. Και όλα θα ήταν πολύ ωραία, εάν όλες αυτές οι σούπερ-λειτουργικές συσκευές δεν είχαν ένα αδύναμο σημείο, το οποίο μαζεύει τις περισσότερες ζημιές.

Εννοείται, ότι μιλάμε για μεγάλες και πολύ ευαίσθητες οθόνες των έξυπνων κινητών. Ακριβώς αυτό το στοιχείο παθαίνει την ζημιά πρώτα από όλα, όταν η συσκευή πέσει ή χτυπήσει για οποιονδήποτε λόγο. Ενώ για τους λάτρεις της εναλλακτικής ξεκούρασης, οι ζημιές της οθόνης είναι γενικώς ένα πονεμένο θέμα.

    • Καλέστε τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε το εργαστήριο επισκευής & service κινητών smartphone:

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - "Infoπύλη"
ΒΙΖΒΙΖΗ 43, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Τηλ.: 25510-38573, 6942 210 528

 

Ανάλογα με τον βαθμό της ζημιάς που έχει γίνει, μπορεί να χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση μόνο της επιφάνειας αφής (το τζαμάκι) ή και της ίδιας οθόνης (lcd panel). Μερικές φορές η ζημιά επεκτείνεται και σε άλλα στοιχεία της συσκευής, ενώ σε κάποια μοντέλα γίνεται αντικατάσταση όλου του σετ επιφάνεια αφής + οθόνη, εφόσον αποτελεί ένα ανταλλακτικό.

Γενικώς, σε τέτοια θέματα έχει μεγάλη σημασία η εμπειρία του ειδικού που έχει αναλάβει την επισκευή του κινητού και η ποιότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, αρκετά smartphone γνωστών κατασκευαστών έχουν εσωτερική δομή, η οποία δεν αφήνει περιθώρια για μη επαγγελματική αντιμετώπιση.

  • Εξασφαλίζουμε την εγγύηση* για την υπηρεσία επισκευής του κινητού smartphone σας.

Μπορείτε να καλείτε τις ώρες καταστημάτων στο τηλέφωνο 25510-38573 στην Αλεξανδρούπολη. Έμπειρος σύμβουλος θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, θα βοηθήσει να επιλύσετε τα πιο απρόβλεπτα προβλήματα, και αν χρειαστεί, να κάνετε αίτηση για επισκευή του κινητού σας.

  • Εάν σας έπεσε το σμαρτφον σας και έσπασε η οθόνη του, καλέστε το εργαστήρι επισκευής μας στο 25510-38573 στην Αλεξανδρούπολη, για έγκαιρη και ποιοτική αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης με μια καινούρια, υπεύθυνα και σε λογική τιμή!

 


* Η εγγύηση δεν παρέχεται για υπηρεσίες σχετικές με εργασία με τα δεδομένα και με την ανάκτηση των δεδομένων. Για τους όρους και την διάρκεια της εγγύησης, καθώς και για τις περιπτώσεις εξαιρέσεων οπωσδήποτε διευκρινίστε στον τεχνικό.

 


** Η διάγνωση δεν χρεώνεται μόνο στην περίπτωση διεξαγωγής των περαιτέρω εργασιών από τον τεχνικό.
     Η επίσκεψη του τεχνικού στον χώρο σας ισχύει για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Για επίσκεψη πέρα από τα 5 χιλιόμετρα, θα υπάρχει ανάλογη χρέωση για την μετακίνηση του τεχνικού.