Με την δική μας βοήθεια μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσβαση στο Internet στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας το συντομότερο δυνατό και χωρίς «πονοκέφαλο»!

computeruser

Εγκατάσταση του ασύρματου Internet (3G, GPRS)

Εάν ταξιδεύετε συχνά ή είστε κάτοχος ενός υπολογιστή παλάμης, τότε η εγκατάσταση του Internet μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας είναι για σας. Το βασικό πλεονέκτημα τέτοιας σύνδεσης είναι η φορητότητα: το Internet υπάρχει παντού, όπου υπάρχει η κάλυψη κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να σας βοηθήσουμε στις παρακάτω εργασίες:

 • Εγκατάσταση και ρύθμιση του Internet στον υπολογιστή σας

 • Σύνδεση του κινητού σας τηλεφώνου με τον υπολογιστή

 • Βοήθεια στην επιλογή παρόχου και του κατάλληλου προγράμματος συνδρομής

 • Έλεγχο της σύνδεσης

 • Εγκατάσταση του επιπλέον λογισμικού (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προγράμματα antivirus κ.τ.λ.).

 

 

Θέλετε επειγόντως να εγκαταστήσετε την σύνδεση στο Internet; Καλέστε στο τηλέφωνο 25510-38573 στην Αλεξανδρούπολη.

Εγκατάσταση και ρύθμιση της ADSL σύνδεσης

ADSL έχει μια σειρά πλεονεκτημάτων, όπως: υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων, σταθερότητα της σύνδεσης, μια σειρά από επιπλέον διαδραστικές υπηρεσίες, όπως η Internet Τηλεόραση. Η μετάδοση των δεδομένων με αυτή την τεχνολογία πραγματοποιείται μέσω τις τηλεφωνικής γραμμής, διατηρώντας την δυνατότητα χρήσης της γραμμής για ταυτόχρονη ομιλία στο τηλέφωνο.

Αναλόγως με το ποιες υπηρεσίες ADSL έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε, γίνεται η επιλογή και παραμετροποίηση του ADSL μόντεμ. Η ρύθμιση του ADSL μόντεμ επίσης εξαρτάται και από τον αριθμό των υπολογιστών που σκοπεύει κανείς να συνδέσει και από την απαιτούμενη ταχύτητα της σύνδεσης. Η ρύθμιση ADSL περιλαμβάνει:

 • Βοήθεια στην επιλογή του ADSL μόντεμ/ μόντεμ-ρούτερ

 • Σύνδεση και ρύθμιση του ADSL μόντεμ

 • Δοκιμές και ρύθμιση της ADSL σύνδεσης

 • Βοήθεια στην επιλογή του συνδρομητικού πακέτου

 • Εγκατάσταση του επιπλέον απαιτούμενου λογισμικού.
 • Ρύθμιση ADSL από εμάς είναι ο πιο γρήγορος και βολικός τρόπος να εγκαταστήσετε το Internet στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Εγκατάσταση τοπικού δικτύου

Η εγκατάσταση του τοπικού δικτύου επιτρέπει σε μια ομάδα υπολογιστών να χρησιμοποιούν κοινούς δικτυακούς πόρους, να ανταλλάσσουν δεδομένα και να χρησιμοποιούν κοινή πύλη για πρόσβαση στο Internet. Η επαγγελματική ρύθμιση του δικτύου θα εξασφαλίσει την υψηλή αξιοπιστία της σύνδεσης και ποιοτική προστασία από τους εξωτερικούς κινδύνους, την μέγιστη δυνατή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και την μέγιστη απόδοση του δικτυακού εξοπλισμού.

Η δημιουργία του οικιακού ή εταιρικού τοπικού δικτύου αρχίζει από την επιλογή του τύπου σύνδεσης: Ethernet, Gigabit Ethernet, беспроводная сеть (WiFi).

Εγκατάσταση του ενσύρματου δικτύου (Ethernet, Gigabit Ethernet)

Η εγκατάσταση δικτύου με την τεχνολογία Ethernet αποτελέι την πιο δημοφιλή λύση για μικρά οικιακά και εταιρικά δίκτυα. Η εγκατάσταση και ρύθμιση του τοπικού δικτύου από επαγγελματία μπορεί να εγγυηθεί υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων — έως 100 MBit/sec. Η ταχύτητες της τεχνολογίας Ethernet είναι αρκετά υψηλές για την ταυτόχρονη χρήση ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet και την μεταφορά τοπικών δεδομένων.

Η τεχνολογία Gigabit Ethernet είναι μοναδική στη μετάδοση των δεδομένων. Η μέγιστη ταχύτητα υπερβαίνει κατά δέκα φορές αυτή της τεχνολογίας Ethernet — έως 1000 MBit/sec.

Εγκατάσταση του ασύρματου δικτύου (WiFi)

Ασύρματο δίκτυο επιτρέπει να γίνει σύνδεση στο internet χωρίς χρήση καλωδίων για την σύνδεση με την πηγή του σήματος. Έτσι, η σύνδεση δεν περιορίζεται από το μήκος του καλωδίου και μπορείτε να μετακινείστε στην περιοχή κάλυψης του Wi Fi δικτύου.

Η δημιουργία δικού σας ασύρματου δικτύου σας επιτρέπει να παρέχετε την σύνδεση στο internet σε μια ομάδα υπολογιστών. Για παράδειγμα, έστω ότι στο σπίτι σας υπάρχουν μερικοί υπολογιστές και ο καθένας τους πρέπει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Με την εγκατάσταση ιδιωτικού ασύρματου δικτύου, κάθε ένας από τους υπολογιστές θα μπορεί να συνδέεται στο internet μέσω ενός κοινού σημείου πρόσβασης. Επιπλέον, οι υπολογιστές θα ανήκουν σε μια δικτυακή ομάδα εργασίας και αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να ανταλλάσσετε αρχεία μέσα στο τοπικό σας δίκτυο.

 • Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους δημιουργίας και ρύθμισης δικτύου, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 25510-38573.