Μια από τις συχνοτερες επισκευές είναι αυτή της υποδοχης φόρτισης του Tablet.

ypodoxi fortisis tablet

 

Τα σύγχρονα tablet και smartphone άφησαν πολύ πίσω τους τα κινητά τηλέφωνα του παρελθόντος από άποψη δυνατοτήτων. Όμως τόσες πολλές λειτουργίες σε συνδυασμό με μεγάλη οθόνη συνεπάγεται την γρήγορη εκφόρτιση της μπαταρίας. Εάν ένα απλό κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις, μπορούσε να φορτίζεται μια φορά στις 3-4 μέρες, ενώ τα tablet και smartphone απαιτούν σχεδόν καθημερινή φόρτιση. Σε μερικές περιπτώσεις (ανάλογα με την χρήση τους βέβαια) φορτίζονται και μερικές φορές στη διάρκεια της ημέρας. Σαν φυσική συνέπεια, η υποδοχή φόρτισης micro-USB φθείρεται και χαλάει. Πολύ συχνά επίσης το πρόβλημα δημιουργείται και από τράβηγμα της συσκευής ή του καλωδίου φόρτισης κατά την φόρτιση.

Επισκευή-Αντικατάσταση υποδοχής φόρτισης στην Αλεξανδρούπολη

Δεν είναι πάντα μια κατεστραμμένη υποδοχή φόρτισης η αιτία του ότι το τάμπλετ σταματάει να φορτίζεται. Η αδυναμία φόρτισης μπορεί να οφείλεται επίσης και στην προβληματτική μπαταρία ή σε σοβαρή αστοχία λογισμικού. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς για την "αγαπημένη" του συσκευή είναι να την πάει σε ένα εργαστήρι επισκευής tablet, όπου θα γίνει πλήρης διάγνωση του προβλήματος και θα ενημερωθείτε τι ακριβώς θα πρέπει να γίνει για να επιλυθεί το πρόβλημα.

    • Καλέστε τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε το εργαστήριο επισκευής Tablet:

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - "Infoπύλη"
ΒΙΖΒΙΖΗ 43, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Τηλ.: 25510-38573, 6942 210 528

 

 

  • Εξασφαλίζουμε την εγγύηση* για την υπηρεσία επισκευής του smartphone σας.

Η διαδικασία αντικατάστασης της υποδοχής φόρτισης micro-USB απαιτεί ακριβή και επαγγελματικό χειρισμό. Θα πρέπει να εκτελεστεί οι επόμενη σειρά εργασιών:

  1. Αφαίρεση της προβληματικής υποδοχής από την πλακέτα. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούνται ειδικά μέσα για ευκολότερη τήξη των κολλήσεων.

  2. Καθαρισμός της θέσης για τοποθέτηση καινούριας υποδοχής και προετοιμασία της.

  3. Προσεκτική κόλληση καινούριας υποδοχής, καθαρισμός υπολειμμάτων κόλλησης και έλεγχος των επαφών με πολύμετρο.

  4. Έλεγχος λειτουργίας.

Κατηγορηματικά δεν συνίσταται να επιχειρήσει κανείς να αντικαταστήσει την υποδοχή φόρτισης μόνος του, γιατί δεν είναι "κουμπωτή", αλλά κολλημένη. Η αντικατάσταση της υποδοχής φόρτισης του tablet πρέπει να γίνεται από επαγγελματία. Το κόστος επισκευής δεν είναι τόσο υψηλό, ώστε να υποβάλλει κανείς σε ρίσκο την συσκευή του, κάνοντας πειράματα μόνος του.

 


* Η εγγύηση δεν παρέχεται για υπηρεσίες σχετικές με εργασία με τα δεδομένα και με την ανάκτηση των δεδομένων. Για τους όρους και την διάρκεια της εγγύησης, καθώς και για τις περιπτώσεις εξαιρέσεων οπωσδήποτε διευκρινίστε στον τεχνικό.

 


** Η διάγνωση δεν χρεώνεται μόνο στην περίπτωση διεξαγωγής των περαιτέρω εργασιών από τον τεχνικό.
     Η επίσκεψη του τεχνικού στον χώρο σας ισχύει για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Για επίσκεψη πέρα από τα 5 χιλιόμετρα, θα υπάρχει ανάλογη χρέωση για την μετακίνηση του τεχνικού.