Πήρατε απόφαση να εγκαταστήσετε ή να επανεγκαταστήσετε τα Windows? Πήρατε καινούριο υπολογιστή ή θέλετε απλά να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα?

win

 

Η επαγγελματική εγκατάσταση Windows και η επανεγκατάσταση Windows από τον ειδικό θα εξασφαλίσει την απόδοση και την ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την απόδοση και την ομαλότητα λειτουργίας του υπολογιστή, είναι το κατά πόσο επαγγελματικά είναι εγκατεστημένο και ρυθμισμένο το σύστημα. Εάν το λειτουργικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας παρουσιάζει προβλήματα: ο υπολογιστής δεν ανοίγει, κάνει επανεκκίνηση από μόνος του, το σύστημα «κολλάει» ή τα προγράμματα λειτουργούν με καθυστέρηση, τότε είναι ώρα να απευθυνθείτε στους ειδικούς.

 

 • Θέλετε να κάνετε εγκατάσταση Windows; Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία ή να πάρετε δωρεάν συμβουλές από τον ειδικό στο τηλέφωνο 25510-38573.

 

Παρέχεται η υπηρεσία εγκατάστασης και επανεγκατάστασης των λειτουργικών συστημάτων έξω (στο σπίτι σας ή στο γραφείο). Ο τεχνικός όχι μόνο θα εγκαταστήσει τα Windows, αλλά και θα ρυθμίσει ποιοτικά το λειτουργικό σύστημα, θα εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης των συσκευών και όλα τα απαραίτητα προγράμματα, μπορεί εάν του ζητήσετε να βοηθήσει να προστατέψετε τον υπολογιστή από ιούς και από κατασκοπευτικά προγράμματα.

Επαγγελματική εγκατάσταση Windows σε 5 βήματα

1. Διάγνωση του υπολογιστή και της συμβατότητας υλικού
2. Διάγνωση της συμβατότητας λογισμικού
3. Εγκατάσταση Windows
4. Ρύθμιση Windows
5. Προστασία του υπολογιστή

Επαγγελματική εγκατάσταση Windows, η οποία εκτελείται από ειδικό του καταστήματος μας, μπορεί να χωριστεί υποθετικά σε 5 βασικά βήματα:

  • Διάγνωση του υπολογιστή και της συμβατότητας υλικού

   Ο τεχνικός με την βοήθεια μιας σειράς ειδικών τεστ θα ελέγχει την συμβατότητα της σύνθεσης υλικού του υπολογιστή με τις απαιτήσεις της έκδοσης Windows που πρόκειται να εγκατασταθεί, καθώς και την συμβατότητα του κάθε τμήματος με τη δεδομένη έκδοση Windows.

 

  • Διάγνωση της συμβατότητας λογισμικού

   Σε αυτό το βήμα ο τεχνικός ελέγχει εάν όλες οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας είναι συμβατές με την έκδοση Windows που πρόκειται να εγκατασταθεί.

 

  • Εγκατάσταση Windows

   Ο ειδικός της τεχνικής υποστήριξης όχι μόνο θα εγκαταστήσει το Windows, αλλά θα εκτελέσει και τις προκαταρκτικές εργασίες, όπως: ρύθμιση του BIOS, διαμόρφωση του σκληρού δίσκου (format), προετοιμασία των λογικών μονάδων του σκληρού δίσκου.

 

  • Ρύθμιση των Windows

   Η ρύθμιση των Windows συμπεριλαμβάνει: ρύθμιση της ταχύτητας λειτουργίας του συστήματος, βελτιστοποίηση για τις τρέχουσες ή τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εργασίες και εφαρμογές (γραφικά προγράμματα, προγράμματα γραφείου ή παιχνίδια και πολυμέσα), δημιουργία δίσκων επαναφοράς, ορισμός ιδιοτήτων προσβασιμότητας των φακέλων και συσκευών από άλλους υπολογιστές κ.τ.λ.

 

 • Προστασία του υπολογιστή

  Η προστασία του υπολογιστή είναι το τελευταίο βήμα της «επαγγελματικής εγκατάστασης Windows σε 5 βήματα». Γίνεται ασφαλής προστασία του υπολογιστή από τους ιούς, από τα κατασκοπευτικά προγράμματα, «trojans» και από άλλα ζημιογόνα προγράμματα, τόσο με τα υπάρχοντα μέσα των Windows, όσο και με άλλα προγράμματα*.

Για να παραγγείλετε την βοήθεια για τον υπολογιστή σας ή να πάρετε τις δωρεάν συμβουλές, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 25510-38573.

 

Επανεγκατάσταση Windows

Τον τελευταίο καιρό οι χρήστες των υπολογιστών όλο και πιο συχνά άρχισαν να απευθύνονται σε εμάς με παράκληση να διαγράψουμε τα Windows Vista*. Windows Vista, αναμφησβίτητα, διαθέτει τα εξής πλεονεκτήματα: υψηλό επίπεδο ασφαλείας, βολικό και καλαίσθητο περιβάλλον, ευκολία ρύθμισης του δικτύου. Έχει όμως και σοβαρό μειονέκτημα: υψηλές απαιτήσεις στο υλικό του υπολογιστή. Η μη επαρκής απόδοση του υπολογιστή με εγκατεστημένο Windows Vista συχνά εξαναγκάζει τον χρήστη να το αφαιρέσει από τον υπολογιστή του και να εγκαταστήσει Windows XP. Επιπλέον, με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα δεν είναι συμβατά όλα τα προγράμματα, τα οποία είχαν εκδοθεί για τις προγενέστερες εκδόσεις των Windows: ένα παράδειγμα είναι όλα τα προγράμματα της εταιρείας Adobe*, τα οποία κυκλοφόρησαν πριν την εμφάνιση των Windows Vista.

 

Θέλετε να επανεγκαταστήσετε Windows? Να καταργήσετε το Windows Vista και να εγκαταστήσετε Windows XP; Καλέστε την βοήθεια για τον υπολογιστή σας στο τηλ.: 25510-38573

 

Το κατάστημα μας παρέχει πλήρες πακέτο υπηρεσιών για τους χρήστες των υπολογιστών με λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows: εγκατάσταση Windows XP, Windows Vista, Windows 7, διαγραφή Windows, επανεγκατάσταση Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Για παραγγελίες ή επιπλέον πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 25510-38573


* Τη στιγμή της επίσημης κυκλοφορίας των Windows Vista™